Nieuwsberichten

16 maart 2023

In de krant!

Dommel Dans staat met een artikel en advertentie in de MooiLaarbeek krant!


 
27 september 2022

Workshops in Dorpshuis Lieshout voor speciale doelgroepen!

4 oktober: Dans in Balans (55+, in/op en rondom de stoel)

Workshop Dans in Balans voor volwassenen en senioren met chronische aandoeningen of moeilijker ter been, die graag in beweging zijn! Tijdens deze workshop wordt er gedanst in en rondom de stoel en voor wie wil en kan, ook in het midden van de zaal! Deze dansvorm biedt de deelnemer de mogelijkheid om kracht, conditie, coördinatie te combineren met enorm veel dansplezier - alleen en met elkaar!
We dansen op verschillende muziekstijlen zoals klassiek, rock ‘n’ roll, popmuziek en jaren ‘60 hits. Alle lichaamsdelen komen aan bod en u zult versteld staan van wat u allemaal kunt!

11 oktober: modern-jazz 16+ met en zonder fysieke beperking

Wil jij heel graag dansen maar is een reguliere dansles niet helemaal geschikt voor jou? Kom dan meedoen met de kennismakingsles Modern-Jazz! Deze les is geschikt voor (jong)volwassenen met én zonder een lichamelijke beperking, zelfs voor diegenen die afhankelijk zijn van hulpmiddelen!


Tijdens deze les wordt aandacht besteed aan danstechniek zoals kracht, coördinatie en lenigheid, maar we werken natuurlijk ook aan creativiteit, samen dansen en improvisatie! Ook met een beperking! Ontdek de mogelijkheden van jouw lichaam en dans lekker mee.
Denk jij in dans een fijne uitlaatklep te vinden door lichamelijk én creatief bezig te zijn? Kom dan kennismaken tijdens de workshop!

Beide workshops worden gegeven om 19:00 


13 juli

SYTYCD Meld  je nu aan voor de kennismakingsles op 11 oktober

Op dinsdagavond 11 oktober is er een kennismakingsles Modern-Jazz voor jongeren en volwassenen met een fysieke beperking.  Altijd al willen dansen maar weet je niet of het iets voor jou is of past een reguliere les niet helemaal bij jou? Kom dan meedoen! 

Datum en tijd:  dinsdagavond 11 oktober om 19:00

Locatie: Dorpshuis Lieshout


2 juni 2022

Er is nog plek!

Er is nog plaats voor enthousiaste dansers voor een groep 50+ dansers, Dans Plus (volwassenen met verstandelijke beperking) en chair-based Modern Contemporary.

Lessen vinden plaats op donderdagochtend of dinsdagavond.


26 april 2022

Dommel Dans bij Sportochend Laarbeek Actief

Op 2 juni vindt in Beek en Donk de Sportochtend plaats, georganiseerd door Laarbeek Actief. Dommel Dans is een van de deelnemende organisaties. 

Meer informatie bij Laarbeek Actief


26 april 2022 

We zijn online!

Fantastisch! Mijn website is gelanceerd! Binnenkort meer nieuws...